Vaša korpa
Nema proizvoda

Uvjeti

Uvjeti
lupe.com.hr

§ 1 Ponuda/ Ugovor
Naše ponude nisu obavezujuće i pošiljke šaljemo za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Republiku Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i Srbiju. Online naručivanje -upit je samo  neobavezujući zahtev kupca na Triplet Grup za sklapanje ugovora o kupoprodaji. Ovaj zahtev će biti obavezan samo ako  Triplet Group  pošalje robu kupcu i potvrdi pošiljku sa zasebnom e-poštom.
Mali  devijacije u boji  i tehničke promene na našim ilustracijama  ili u opisu  su moguće. Ponekad su  zarobljeni u slikama drugi objekti (poput kutija filma, bankovne kartice) one  služe samo za bolju zastupljenost veličine odnosa i nisu deo kupovine lupe.
 
§ 2 Cene & Plaćanje
Sve cene su u kuni  ili eurima. Kupac može birati između sledećih plaćanja: račun (IBAN), kreditne kartice ili PayPal.

§ 3 Dospelost &kašnjenje
Kupovna cena se plaća u celosti u trenutku pošiljke robe. Kupac je dužan platiti robu lupe.com.hr-i  u roku od 8 dana   nakon isteka krajnjeg roka od preuzimanja robe.
 
§ 4 Jamstvo
Očiti nedostaci moraju biti u pisanom obliku. Ako nije propisno utvrđeno sa   očitim nedostatcima kvaliteta onda je isključeno jamstvo. Promene cena i promene, narudžbe i dostave je zadržana.

§  5 Zadržavanja prava vlasništva
Roba ostaje sve do potpune isplate kupoprodajne cene  u  vlasništvu Triplet Grupe.
 
 § 6 Zaštita podataka
 Vaši podaci koristit će se isključivo za prijem narudžbe i otpremu vaše narudžbe. Podaci se neće dostavljati trećim osobama.
 
Zadnje ažuriranje: 20.07.2016
 
Shopsystem by Gambio.de © 2017