Vaša korpa
Nema proizvoda

PEAK magnetska lupa 1986

Art.Nr.:
270515
Zemlja isporuke:
otprilike 5-8 dana otprilike 5-8 dana
Ovo je jedinstvena i veoma praktična lupa. Na svakoj strani su fiksirana dva mala magneta. Držanje lupe je veoma teško, naročito kada se obavlja vertikalno podešavanje. Tako se može lako pričvrstiti na potkundak šestara, visinu merila, mikrometar, čitača sa magnetne trake i ostale instrumente merenja napravljene od čelika itd. za poboljšanu čitljivost i preciznost.

Bilo da je u naklonjenom ili uspravnom položaju, lupa će ostati pričvršćena za merni instrument bez obzira na njen položaj.
Takođe praktična primena na čeličnim stolovima za merenje ili kao pritiskivač za hartiju.

 
  • Uveličanje 5x
  • Magneti na svakoj strani
  • Vidno polje 27 mm
  • Dimenzije 30 x 43 x 20 mm
  • Peak P-1986
Potpuno novi model lupa je dodata liniji popularnih Peak lupa visokog kvaliteta.

Peak magnetna lupa je jedinstvena lupa koja se odvojila od konvencionalnih modela. Dva mala magneta su pričvršćena na suprotnim stranama na donjem delu transparentne cevi objektiva. Posebna odlika ove lupe je da se lako i pogodno može pričvrstiti na potkundak šestara, visinu merila, mikrometar i ostale instrumente merenja napravljene od čelika za poboljšanu čitljivost i preciznost.

Zbog kvaliteta adhezije magneta, lupa će ostati pričvršćena za instrument merenja bez obzira na njen položaj, to jest da li je instrument merenja korišćen u uspravnom ili nagnutom položaju. Lupa se takođe lako pomera na skali. Štaviše, Peak magnetna lupa se može pogodno koristiti na čeličnim stolovima ili čeličnim pločama kao kombinacija držača papira i lupe.
 
 
Shopsystem by Gambio.de © 2017